2012. január 5., csütörtök

Lélekindító


Szilveszter estéjén a barátainkkal egybegyűltünk és közösen vacsoráztunk. Nevettünk, beszélgettünk és vártuk az újévet. Megnéztünk egy mesefilmet, a Kungfu Panda 2-őt, amelynek mondanivalója gyönyörű tanítás volt, hogyan is lépjek át az újévbe.
A Panda nem találta a belső egyensúlyát, mert nem tudta, hogy ki is ő valójában. A Páva, az „ellenség” pedig a fájdalomnak és a szenvedésnek élt, ez állt figyelme középpontjában, és bár a történet során volt több pont, amikor kiléphetett volna ebből, mégsem a szeretetet választotta. A Panda viszont megtalálta a belső egyensúlyát, mert mindig minden történethez bizakodóan és pozitív szemlélettel állt. A Páva ragaszkodott a sérelmeihez, a Panda viszont megnyitotta a szívét a megbocsájtás misztériumának. Átengedte magán azt a felismerést, hogy a múltat el kell engedni, bármi is történt, mert csak a jelenben lehet a boldogságot megtalálni.
Ez az új, gyönyörű év arról szól, hogy váltsuk valóra az álmainkat! Ébredjünk rá arra, hogy kik is vagyunk valójában, miért is születtünk ide, és kövessük végre a lelkünk szavát! Erősítsük meg saját magunkat annyira, legyen annyira stabil a belső hitünk, hogy bármi is történjen a külvilágban, őrizzük az egyensúlyt és a szeretetet magunkban. Nem mindenki választja ezt az utat, és tudnunk kell elfogadni azt, hogy mások beengednek nehezebb rezgéseket is az életükbe.
Ezért is olyan fontos, hogy kifejlesszük a teremtő belső erőt és erre figyeljünk. Az Angyalok csodálatos, inspirációs és játékos ötletekkel árasztanak el bennünket, megajándékoznak megannyi lehetőséggel és élménnyel. Döntsünk tudatosan úgy, hogy az ÉLETET választjuk. Ne csak mímeljük a létezést, hanem merjünk belevágni a legnagyobb kalandba és fedezzük fel a létezés örömét, minden csodát éljünk meg, amit a sors nekünk tartogat! Csupán egy dologra figyeljünk közben, hogy a szándékunk tiszta legyen!
Angyalszárnyakon érkezik most minden segítség és minden lehetőség, amelyeket könnyedén le tudunk hozni a fizikai síkra és a megvalósulás áramlásába tudunk helyezni. Hiszen mindannyian szabadok vagyunk és szabadon tehetünk bármit, ami a szívünkkel összhangban rezeg.
Kedves Olvasó! Tégy egy próbát és válaszd azt, hogy minden pillanatban az elindulás szentségében az életedet egyre jobbá és egyre szeretetteljesebbé teszed! Nincs mit veszítened, de nyerni annál többet tudsz általa, egy ártatlan játék csupán, ami elvezet a létezés örömébe! 

A cikk a Fényháló Spirituális Magazin 2. számában olvasható sok más, színes írással együtt. Ha szeretnéd, hogy neked is járjon rendszeresen az Ingyenes Internetes Magazin, akkor kérd emailben: angelfly.program@gmail.com - on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése